Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Belplafond bij sim only

Sommige sim only aanbieders maken het mogelijk te kiezen voor een belplafond bij het afsluiten van een sim only abonnement. Simpelweg houdt dit aan dat u na het bereiken van een gekozen plafond geen extra kosten meer kunt maken. Voor deze oplossing wordt vaak gekozen door ouders die graag hun kind een mobiele telefoon willen geven, maar wel de kosten in de hand willen houden. U kunt in onze vergelijker Simpel en YouFone selecteren, deze hebben beide de mogelijkheid om een plafond te hanteren.
 
Naar Vergelijker
 

Wat houdt een belplafond precies in?

belplafond-inMet een belplafond is het mogelijk de kosten in de hand te houden. Voorbeeld u geeft uw kind een sim only abonnement waarbij de maandelijkse kosten 10 euro zijn. Normaliter wanneer zij meer bellen, sms’en en internetten dan in deze 10 euro zit komt dit er gewoon boven op, bovendien tegen hogere tarieven. Een belplafond geeft een limiet aan, u kunt in dit geval bijvoorbeeld kiezen voor een plafond van 10 euro. Hierdoor bent u er zeker van dat er geen kosten buiten de bundel zullen plaatsvinden. Uiteraard bent u vrij om dit bedrag ook te verhogen.
 

Voordelen belplafond

Het grootste voordeel van een belplafond is dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over extra maandelijkse kosten, het plafond zorgt er immers voor dat u niet meer kan verbruiken. Ondanks dat u niet meer kunt bellen, sms’en of internetten kunt u wel nog gewoon bereikt worden.
 
Sommige ouders vinden een belplafond een goede oplossing maar hebben daarentegen een probleem met het feit dat hun kind hen ook niet meer kan bereiken, terwijl zij wellicht in noodsituaties zitten. De provider Simpel heeft hier een oplossing voor, uw kind kunt niet meer gebruik maken van de mobiele diensten, maar wel met uitzonderingen. Zo kunt u nummers opgeven die zij na het bereiken van het belplafond nog wel gewoon kunnen bellen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone