Simpel sim only vergelijken

 


 

Meer informatie

Simpel is een provider die super voordelige sim only abonnementen aanbied. Doordat u geen nieuw toestel hoeft aan te schaffen bent u zo voordelig uit, u betaald immers alleen voor de belkosten. Al voor 2,5 cent per minuut belt u binnen uw bundel. De provider maakt gebruik van het kwalitatieve netwerk van T-Mobile en met het Belplafond heeft u bovendien altijd de volledige controle over uw belkosten. Dit plafond kunt u al vanaf € 10,- instellen en kan aangepast worden, ook wanneer u al over het limiet heen zit.

Met deze bundel zorgt u ervoor dat u nooit buiten de bundel kunt bellen, dit is ideaal als u de belkosten van uw kind in eigen handen wilt houden. Daarnaast is iedereen welkom bij Simpel, daarom wordt er ook geen kredietcheck uitgevoerd. De provider gaat ervan uit dat u gewoon netjes uw rekeningen betaald. Indien u wilt overstappen naar simpel dan regelen zij de overstap voor u. De voordelen van deze provider zijn:

  • Gratis nummerbehoud en overstapservice
  • Belplafond
  • Geen kredietcheck
  • Controle over uw kosten
  • Goedkoop bellen binnen en buitenland

Belplafond

HollandsDoor het belplafond heeft u de controle over uw verbruik en daarmee ook over de extra kosten. Als 90 procent van uw limiet bereikt is ontvangt u kosteloos een notificatie via een sms. Wanneer het limiet totaal verbruikt is ontvangt u weer een notificatie via een sms en worden alle uitgaande gesprekken geblokkeerd. Ook de inkomende gesprekken die geld kosten worden geblokkeerd.

Wel kunt u aangeven dat bepaalde nummers altijd bereikbaar zijn ondanks dat het belplafond bereikt is. Zo blijft u wel bijvoorbeeld altijd bereikbaar voor uw kind. Tevens is het mogelijk een aanpassing te maken op het moment dat het belplafond bereikt is, hierdoor blijft u altijd wanneer u dat wilt bereikbaar.

Naar provider

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden