Providers

Informatie over diverse providers

 

T-Mobile sim only vergelijken


Meer informatie

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telecom. De provider heeft bijna 5 miljoen klanten en is daardoor een van de grootste mobiele telecommunicatiemerken. Bovendien is de provider niet alleen op de particuliere markt actief, maar ook erg populair onder zakelijke klanten.
 
Een ruim assortiment maakt het mogelijk dat er voor een ieder een geschikte keuze is. Naast een ruime keuze aan sim only abonnementen zijn er ook vele soorten reguliere abonnementen. Bovendien kunt u ook voor een onbeperkt abonnement gaan waarmee u naast een gratis telefoon ook onbeperkt gebruik kunt maken van bellen, sms’en en internet. Tevens is het mogelijk nog aan te vullen met diverse voordeelbundels.

 

T-Mobile Sim Only abonnement

U heeft veel keuze uit diverse sim only abonnementen bij T-Mobile, bovendien ook nog eens scherp geprijsd. U rekent bij vele bundels af per seconde in plaats van per minuut, dit scheelt aanzienlijk in de totaalkosten. Een bundel bestaat standaard over een aantal belminuten en/of MB’s. U hoeft dus niet perse gebruik te maken van een bepaalde dienst. Wat betreft sms’jes hoeft u niet te kiezen voor aparte bundels, dit doet u bij T-Mobile kosteloos en bovendien onbeperkt Indien u voor T-Mobile kiest profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eigen online omgeving
  • Inzicht in facturen en verbruik
  • Aantrekkelijke voordeelbundels
  • Mogelijkheid tot afrekenen per secondes
  • Vaak acties
  • Onbeperkt kosteloos sms’en
  • Altijd online

 

Onbeperkt Bellen en sms’en

tmobile
 
Voor al vanaf € 10,- per maand kunt u onbeperkt bellen binnen heel Nederland en bovendien in heel veel andere EU Landen. Standaard wordt u al gratis gebeld binnen de EU, hiervoor hoeft u niet extra’s af te rekenen. Indien u een redelijk grote verbruiker bent is dit abonnement zeer interessant. U betaal een vast bedrag per maand en bent er zeker van dat u achteraf niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wat betreft sms’jes deze zijn sowieso onbeperkt, geen bundels hiervoor en dus ook geen extra kosten hiervoor.

Onbeperkt Internet

Het is momenteel niet mogelijk een onbeperkt internet bundel te kiezen. Gelukkig is dit ook niet nodig, want bij T-Mobile heeft u in feite onbeperkt internet. U kiest een databundel en alle MB’s die hier in vallen kunt u verbruiken met de optimale internetsnelheid. Is dit op? Dan gaat u gratis over naar een tragere verbinding, maar blijft u wel altijd online, waardoor u in feite geniet van onbeperkt internetten.
 
Naar provider

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone