Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Buiten bundel verbruiken en sim only

Een sim only abonnement komt over het algemeen met een bundel, waaruit u belminuten, SMS-berichten en bijvoorbeeld internet MB’s betaalt. Is de bundel leeg? Dan is de kans groot dat u te maken krijgt met hogere kosten, dan wat u gewend bent vanuit het abonnement dat u heeft afgesloten. Er zijn uitzonderingen, maar het is in de meeste gevallen verstandig om het verbruik met betrekking tot uw bundel goed in de gaten te houden.
 

Hoge kosten buiten uw bundel

Stel dat u 200 belminuten per maand afneemt binnen uw sim only abonnement en u daar €5 per maand voor betaalt. Dat betekent dat u €0,025 per minuut betaalt, exclusief het eventuele starttarief. De kans is groot dat de prijs per minuut zomaar €0,10 bedraagt, op het moment dat u meer dan 200 minuten in een maand belt.
 
Veel van de providers brengen u hoge kosten in rekening, zodra u extra belminuten, SMS-berichten of internet MB’s gebruikt. Kies de bundel dus zeker niet te klein, aangezien u uiteindelijk misschien wel meer betaalt dan wanneer u een ruimere bundel had genomen.
 

Lage kosten buiten uw bundel

buiten-kostenDat neemt niet weg dat er steeds meer initiatieven ontstaan, waarbij de provider u er duidelijk op wijst dat u over uw bundel dreigt te gaan, of u zelfs niet zomaar een hoog tarief in rekening brengt. Met name HollandsNieuwe is hier een goed voorbeeld van. Op het moment dat uw bundel bijna op is krijgt u daar een bericht van. U kunt er op die manier voor zorgen dat de kosten niet zomaar flink op zullen lopen, bijvoorbeeld als het gevolg van een telefoongesprek dat eigenlijk ook wel even had kunnen wachten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone