KPN netwerk

Het netwerk van KPN staat bekend als een van de betere netwerken. U heeft overal bereik, of dit nou is in een bosrijk gebied of in een ruimte als bijvoorbeeld een datacenter. Het netwerk van KPN wordt gebruikt door veel partijen, hieronder vindt u een overzicht van de aanbieders die gebruik maken van het KPN netwerk:
 

 

Meer over het netwerk

KPN-netwerkHet netwerk van KPN maakt gebruik van een GSM 900 netwerk. Deze netwerken zenden uit op een frequentie van 900mhz. Netwerken met een lagere frequente hebben over het algemeen een beter en doortastender bereik als netwerk die opereren op een hoge frequentie. T-mobile maakt bijvoorbeeld gebruik van een 1800mhz netwerk, deze zou theoretisch dus een minder bereik hebben. Dit komt in de praktijk dan ook vaak naar voren! KPN staat bekend als 1 van de duurdere providers. Daarentegen krijgt u wel een goede dienstverlening met een goed bereik.
 

KPN & 4G

KPN biedt als eerste dienstverlener 4G aan voor de mobiele bellers. Dit is de nieuwe generatie van mobiel bellen en mobiel internetten. Nog nooit konden zulke snelheden behaald worden. De uitrol van het 4G netwerk gaat snel, naar verwachting zullen ze rond maart 2014 klaar zijn met deze uitrol. U kunt dan overal in Nederland gebruik maken van het 4G netwerk.
 
Met het 4G netwerk kunnen er snelheden behaald worden tot 50Mb/s. Echter zal het gemiddelde liggen rond de 20 Mb/s. Het verschil in deze snelheden wordt verklaart door het type apparaat, de drukte op het internet (netwerk), de afstand tussen uw apparaat en de zendmast en eventuele opstakels naar de zendmast. Denk hierbij aan gebouwen of muren en dergelijke. Daarnaast zit er ook vaak een maximale snelheid aan uw abonnement, deze is uiteraard van groot belang voor de maximale snelheid die behaald kan worden. Denk dus goed na over uw doeleinde alvorens u hier een keuze in maakt.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden