Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Nieuwe smartphone met sim only

Veel consumenten denken dat een nieuwe smartphone alleen gekocht kan worden in combinatie met een abonnement, echter is dit natuurlijk niet het geval. Er kan ook gekozen worden voor een nieuwe smartphone met sim only, alleen is de vraag of dit wel zo verstandig is.
 

Sim only verstandig?

verstandig-blogU kunt een rekensom maken om de vraag te beantwoorden of sim only verstandig is in combinatie met een nieuwe smartphone. Doorgaans is het niet verstandig te kiezen voor sim only wanneer u voor de nieuwste van de nieuwste smartphone kiest, omdat de waarde van het toestel los erg hoog ligt. Daarentegen wanneer u voor een wat ouder model kiest kan sim only wel weer voordeliger uitvallen.
 
Bekijk wat u zou gaan betalen voor een smartphone met abonnement en wat u betaald voor het toestel los en een sim only abonnement. Dan dient u het toestel nog door 24 maanden te delen, tenminste wanneer u voor een 2 jarig abonnement zou kiezen. Door het toestel door 24 maanden te delen en dit op te tellen bij de kosten voor het sim only abonnement ziet u wat u kwijt zou zijn op maandelijkse basis. Leg dit af tegen de kosten die u bij een smartphone in combinatie met abonnement zou betalen en u ziet direct wat voordeliger is.
 

Let op toestel lease

Soms is een smartphone in combinatie met abonnement wel erg voordelig, denk er goed om dat dit om toestel lease kan gaan. Hierbij leent u als het ware de telefoon voor 2 jaar, maar daarna is het toestel weer voor de provider. Indien u dit geen probleem vindt is het ook geen probleem, maar wanneer u denkt dat het toestel van u is wordt het wel een probleem. Kijk daarom ook goed naar de algemene voorwaarden, zodat u niet naar 2 jaar voor een verassing komt te staan.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone