Sim only met smartphone

Sommige consumenten denken dat sim only alleen aantrekkelijk is met oudere mobiele telefoons en dat dit niet te combineren is met een smartphone. Niets is minder waar, want wanneer u een goedkope aanbieding ziet om een smartphone los te kopen, dan kan dit behoorlijk goedkoop uitvallen met sim only. Of wanneer u bijvoorbeeld een smartphone van iemand gratis krijgt, of tegen een kleine vergoeding. Ook dan is sim only de ideale optie om voor te kiezen.
 

Nieuwere en duurdere smartphones

Wanneer u echt voor het nieuwste van het nieuwste model smartphone wilt kiezen, dan is sim only vaak niet de beste optie. Deze telefoons zijn namelijk vaak behoorlijk duur, echt wel een paar honderden euro’s. U moet dan ook zelf de telefoon aanschaffen en daarbij nog een sim only abonnement afsluiten, u wilt er immers ongetwijfeld mee kunnen bellen, internetten en sms’en.
 
In deze gevallen zijn de gsm abonnementen vaak voordeliger. Hierbij ontvangt u het toestel en moet u maandelijks gezien hogere kosten betalen. Ook in sommige gevallen moet u een klein bedrag van het toestel bij betalen. Desondanks dat de maandelijkse kosten en toestelprijs hoger zijn is dit vaak wel voordeliger dan zelf aanschaffen en sim only.
 

Ouder of gratis smartphone

ouder-gratisBij een oudere smartphone loont het vaak wel om voor sim only te kiezen. Bereken dan ook goed de verschillen van beide opties en leg dit tegen elkaar af. Wanneer u een gratis smartphone krijgt dan is uiteraard sim only wel de beste optie, dit betekend immers de laagste maandelijkse kosten voor dezelfde mobiele diensten. In principe is het altijd verstandig om de verschillende opties tegen elkaar af te wegen en kijk wat echt voor u de voordeligste keuze is. Neem daarbij ook de verschillende abonnementen van verschillende providers mee, deze berekenen namelijk andere kosten voor dezelfde diensten.
 
Zoekt u meer informatie omtrent een smartphoneverzekering? Dan kunt u hier terecht.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden