Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Onbeperkt bellen

Een sim only abonnement kunt u naar uw eigen wensen samenstellen, zo kiest u zelf voor een aantal belminuten en/of sms’jes en/of MB’s. Voordat u over gaat tot afsluiten van een dergelijke sim only oplossing is het raadzaam om goed te kijken naar uw verbruik, wellicht is onbeperkt bellen een goede optie voor u.
 

Wat is onbeperkt bellen?

wat-onbeperktDe naam zegt het al met onbeperkt bellen kunt u onbeperkt bellen. U betaald hiervoor een vast tarief per maand en voor dit tarief kunt u bellen op elk gewenst moment zonder dat dit achteraf nagerekend wordt. Houdt er wel rekening mee dat er uitsluitingen gelden, zo kunt u bijvoorbeeld niet naar servicenummers en 0900 nummers bellen. Daarnaast zijn er ook andere voorwaarden die providers kunnen stellen, kijk dus goed naar de algemene voorwaarden van uw provider.
 

Wanneer hiervoor kiezen?

Het grot voordeel van onbeperkt bellen is dat u zoveel kunt bellen als dat u wilt. Voor de grote beller is het dus uitermate geschikt hiervoor te kiezen. Om te bepalen of dit een geschikte optie voor u is dient u in te schatten hoeveel minuten u per maand denkt te verbruiken. Indien u op dit moment nog een lopend abonnement heeft kunt u wellicht op uw facturen kijken wat u gemiddeld verbruikt. Wanneer dit een behoorlijk aantal is kan onbeperkt bellen geschikt voor u zijn. Maar ook wanneer u een gemiddelde verbruiker bent kan het nog wel eens voordeliger zijn, soms is onbeperkt bij een bepaalde provider goedkoper dan een vooraf gesteld aantal belminuten bij een andere provider.
 
Ook kan het zo zijn dat u misschien niet zoveel belt, maar wel veel gebruik maakt van internet. Internetbundels zijn vaak erg duur, wellicht bent u dan voordelig uit bij Robin Mobile. Hier mag u naast onbeperkt internetten, ook onbeperkt bellen en sms’en. Ook wanneer u denk ik bel en sms niet zoveel kan het zo zijn dat u alleen op basis van uw internetgebruik wel het voordeligst bent bij de provider. Vergelijk daarom altijd om goed de mogelijkheden in te zien.
 
Kijk eventueel op deze pagina voor meer informatie omtrent onbeperkte internet.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone