Overstappen naar andere sim only provider

Meestal wordt er bij overstappen naar sim only gedacht dat men bijvoorbeeld eerst prepaid of een abonnement met toestel had en vanuit die belvormen overstapt op sim only. Waar echter niet stil bij gestaan wordt dat het ook mogelijk is om van sim only naar sim only te gaan, u stapt dan in principe alleen over van provider maar blijft wel dezelfde belvorm houden.
 

Waarom van sim only naar sim only?

Veel consumenten zullen denken waarom zal ik van sim only naar sim only overstappen, zij denken immers al de laagste maandelijkse kosten te hebben. Theoretisch gezien is dit ook zo gezien deze belvorm doorgaans het voordeligst is. Maar dat betekend niet dat u ook automatisch de goedkoopste provider heeft, het kan zijn dat u voor hetzelfde aantal belminuten, sms’jes en MB’s ergens anders veel goedkoper uit bent. Soms kan dit bovendien wel tientallen euro’s per maand verschillen.
 

Nu de goedkoopste betekend niet altijd de goedkoopste

goedkoopste-nietAls u nu de goedkoopste provider voor het door u gekozen aantal belminuten, sms’jes en aantal MB’s heeft betekend dit niet dat deze provider altijd de goedkoopste is. Om te concurreren proberen zij continu hun prijzen aan te passen, soms worden de prijzen hoger en soms lager. Doordat de providers met elkaar concurreren betekend dit dat u hiervan kunt profiteren door regelmatig het aanbod in de gaten te houden.
 

Wanneer overstappen?

Wanneer u het beste kunt overstappen is zodra u ergens anders weer voordeliger uit kunt zijn. Als dat deze maand niet het geval is adviseren wij u volgende maand gewoon weer opnieuw te kijken en ga zo maar door. Houdt wel rekening met eventuele lopende contracten, want tijdens deze periodes kunt u uiteraard niet zomaar naar een andere provider overstappen. Maar na het contract bent u vrij om een andere keuze te maken.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden