Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Past mijn abonnement nog bij mij?

Het is verstandig om met regelmaat naar uw contracten onder de loep te nemen en te bekijken of deze nog bij uw situatie passen. Dit geldt ook voor uw abonnement, het is immers zonde te betalen voor services waar u geen gebruik van maakt.
 

Overstappen op sim only

Veel consumenten maken gebruik van een abonnement waarbij in de beginfase is gekozen voor een nieuwe telefoon. Doorgaans wordt hier een contract bij afgesloten met een duur van twee jaar. Binnen de contractperiode betaald u in principe ook een maandelijks bedrag voor de telefoon.
 
Veel consumenten vergeten om na deze contractperiode opnieuw naar hun abonnement te kijken en betalen dus onnodig voor hun mobiele telefoon. In dit geval is het veel verstandiger om over te stappen op sim only. Hierdoor betaald u alleen voor het bellen, sms’en en internetten en niet de kosten voor het toestel. Uiteraard geldt dit alleen indien u nog gebruik wilt blijven maken van hetzelfde mobiele toestel.
 

Vergelijken

past-abonnementOp het moment dat u van pan bent over te stappen op een sim only abonnement is het verstandig om goed te vergelijken. Let hierbij niet alleen op de vaste prijs per maand, maar ook bijvoorbeeld op de kosten voor bellen, sms’en en internetten zowel binnen als buiten de bundel. Daarnaast zijn er nog andere zaken waar u op kunt letten, denk hierbij aan of u niet gebruikte tegoeden mee kunt nemen naar de volgende maand of dat deze automatisch verloren gaan. Tevens is een belangrijk kenmerk of dat u per seconde op per minuut dient af te rekenen, indien u veel belt kan dit enorm schelen.
 
Op deze website kunt u zelf uw gewenste abonnement samenstellen en ziet u daarna in een handig overzicht welke kosten de providers hiervoor in rekening brengen. Daarna doet u er verstandig aan te kijken welke kenmerken precies bij deze abonnementen passen, hiervoor kunt u terecht op de websites van de providers.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone