Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Overstappen naar sim only

Wilt u overstappen naar sim only, bijvoorbeeld omdat u uw mobiele telefoon al een paar jaar gebruikt, maar deze nog lang niet versleten is? Of bent u van plan om los een smartphone aan te schaffen en daar zelf een sim only abonnement bij af te sluiten?
 
Het is tegenwoordig heel populair om deze combinatie te maken, vooral omdat u de kosten op die manier goed in de hand kunt houden. U betaalt geen verborgen kosten meer voor uw mobiele telefoon, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U kunt overstappen op sim only wanneer uw huidige abonnement afloopt.
 

Lagere kosten per maand

Het grote voordeel van het overstappen op sim only zijn de lagere kosten per maand. Belt u niet al teveel? Dan kunt u al vanaf € 10 per maand gebruik maken van uw mobiele telefoon, terwijl u dat bij een regulier abonnement gemakkelijk het dubbele zal kosten. U krijgt hier een gratis telefoon bij, maar die kosten zitten natuurlijk wel degelijk in de maandelijkse prijs verwerkt. U kunt overstappen op sim only om op een meer voordelige manier te bellen, met de telefoon die u al in uw bezit heeft.
 

Contractduur en opzeggen

overstappen-blogBelt u op dit moment via een regulier abonnement bij een van de providers in Nederland? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een contractduur van 1 of 2 jaar. Zodra dit contract bijna afloopt is de kans groot dat men contact met u opneemt, om het abonnement te verlengen. Doe dit niet, zodat u aan het eind van de contractduur een sim only abonnement af kunt sluiten. U kunt dan overstappen op sim only, waardoor u voortaan maandelijks minder gaat betalen, maar u wellicht meer belminuten of MB’s tot uw beschikking heeft.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone