Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Voordelen sim only

De voordelen van een sim only abonnement zijn behoorlijk groot, ten opzichte van een regulier abonnement voor uw mobiele telefoon. Het is wat dat betreft dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor een sim only aansluiting. U betaalt op die manier alleen voor het daadwerkelijke verbruik met uw mobiele telefoon, niet voor de aanschaf hiervan. Het sim only abonnement zorgt voor een belangrijke mate van transparantie, die veel mensen waarderen.
 

Geen kosten voor uw mobiele telefoon

Op het moment dat u een regulier abonnement voor uw mobiele telefoon afsluit krijgt u de telefoon in veel gevallen met een flinke korting in uw bezit, of hoeft u daar zelfs niets voor te betalen. Kunt u het zich voorstellen dat een provider een telefoon van een paar honderd euro gratis aan u geeft? U betaalt ook voor de mobiele telefoon, aangezien de kosten daarvan in de abonnementskosten verwerkt zitten.
 
Dit is niet het geval bij een sim only abonnement, aangezien u dan alleen de simkaart krijgt en gebruik blijft maken van uw eigen mobiele telefoon. U betaalt een scherpe prijs per maand, voor het gebruik van uw toestel.
 

Zelf uw sim only samenstellen

Voordelen-blogBovendien is het voordeel van sim only dat u in de meeste gevallen gewoon zelf uw abonnement samen kunt stellen. Dat betekent bijvoorbeeld dat u een groot aantal belminuten kunt kiezen, u het aantal SMS’jes groter kunt maken, of u de nadruk juist kunt leggen op het mobiele internet dat u wenst te gebruiken. Bepaal volledig zelf op welke manier u het abonnement op wenst te bouwen, waardoor u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig heeft.
 
Het laatste voordeel van een sim only abonnement is dat u dat in een aantal gevallen ook gewoon per maand op kunt zeggen, of u het in ieder geval met een looptijd van 1 jaar af kunt sluiten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone