Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Phablet sim only

De term tablet en smartphone kennen de meeste consumenten wel, een phablet daarentegen is voor velen nog een onbekend begrip. Een phablet is in principe een combinatie van een tablet en smartphone. Deze phablet kunt u indien gewenst combineren met een sim only abonnement.
 

Wat is een phablet?

Een phablet is in principe gewoonweg een telefoon, alleen dan met een zeer groot scherm. Hierdoor is dit dan ook de middenweg tussen een smartphone en een tablet. Echter kan met een tablet vaak niet gebeld worden, dit kan met een phablet dus wel. Bovendien is een phablet niet zwaar en daarom gemakkelijk mee te nemen.
 
De combinatie van het extreme grote scherm en dat ermee gebeld kan worden zorgt voor een optimale gebruikersgemak. Bovendien is de vormgeving van het toestel ook vaak erg smaakvol. In principe is een dergelijk toestel dus niet veel anders dan een tablet of een smartphone, maar meer een combinatie van beide. Voor een dergelijk apparaat wordt dan ook vaak gekozen door consumenten die graag een groot scherm willen voor diverse doeleinden. U zult denken dan is een tablet toch ook geschikt? Dat is wel het geval, alleen kunt u hiermee niet bellen en zal u ook nog een apparaat om te bellen moeten aanschaffen. Met een phablet hoeft dit dus niet gezien het een combinatie van beide apparaten is.
 

Sim only

phablet-blogAls u een phablet in combinatie met sim only wilt dient u zelf een dergelijk apparaat aan te schaffen. Of het kan zijn dat u bijvoorbeeld dit apparaat cadeau heeft gekregen. Door sim only hiermee te combineren betaald u alleen voor het bellen, sms’en en internet dat u hiervoor gebruikt. Hierdoor betaald u niet de maandelijkse kosten voor het terugbetalen van het apparaat.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone