Providers

Informatie over diverse providers

 

Ben sim only vergelijken


Meer informatie

benBen is in 1999 begonnen met het aanbieden van mobiele services. Er zijn vele aanbieders waar u terecht kunt, echter onderscheidt Ben zich doordat u zelf kiest hoe lang u bij de provider wilt blijven. Met maandelijkse contracten bent u vrij om op te zeggen en te gaan wanneer u dat wilt. Ook mobiele telefoons betaald u in één keer waardoor het toestel direct uw eigen eigendom is.
 
Tevens is het wel mogelijk langer bij BEN te blijven met een 24 maanden abonnement, hiervoor wordt u dan ook beloond met lagere tarieven. Daarnaast is het mogelijk om een vrij prepaid pakket aan te schaffen waarmee u volledige vrijheid heeft. Kiest u voor deze provider, dan maakt u gebruik van het uitstekende Nederlandse netwerk van T-Mobile.
 

Ben Sim Only abonnement

Met een sim only abonnement van Ben maakt u allereerst de keuze of u voor een maandelijks contract of een 24 maanden contract wilt gaan. Bij een 24 maanden contract profiteert u van de vaste voordelige tarieven. Het maandcontract is per maand opzegbaar, maar uiteraard mag deze ook elke maand weer verlengd worden. Als tweede maakt u een keuze uit het gewenste aantal belminuten en sms’jes en of u hierbij eventueel een internetbundel wilt selecteren. Als laatste is het mogelijk om een ‘Ben sms altijd’ bundel te selecteren, hierdoor kunt u onbeperkt sms’en. Kiest u voor Ben dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen:
 

  • Altijd bereikbaar met het netwerk van T-Mobile
  • Gratis nummerbehoud
  • Maandelijks opzegbaar of lage tarieven met 2 jarig contract
  • Sms notificatie bij limieten
  • Tot 40% korting bij 24 maanden contract
  • Al vanaf 2 cent per minuut
  • Altijd gratis belbundel naar boven aanpassen
  • Gratis standaard en micro simkaart

 
Naar provider
 

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone