Sim only aanbiedingen

Er zijn diverse sim only aanbiedingen in omloop. Dit houdt simpelweg in dat de provider een stunt uithaalt om u als nieuwe klant binnen te halen. Dit kan in de vorm van een goedkoper abonnement of een andere aantrekkelijke aanbieding middels bijvoorbeeld een cadeaubon. Maar is een sim only aanbieding nou werkelijk zo aantrekkelijk, of kunt u beter nog even verder kijken?
 

Aanbieding aantrekkelijk?

Of de aanbieding werkelijk aantrekkelijk is hangt af van de geboden aanbieding op zichzelf. Er kan bijvoorbeeld een eenmalige korting geboden worden, een cadeaubon of dat een bepaald abonnement voor een bepaalde periode goedkoper is. Maar de allereerste vraag is, past dit abonnement werkelijk bij u, of laat u uzelf verleiden tot de aanbieding? Want als het laatste het geval is kan dit ongetwijfeld duurder uitpakken.
 
Daarnaast is het de vraag of de geboden aanbieding werkelijk voordeliger is dan een standaard abonnement bij een andere provider. Men laat zich vaak leiden door het wordt korting, maar het abonnement met korting van de ene provider kan mogelijk duurder zijn dan het abonnement zonder korting bij de andere provider. Daarom adviseren wij u niet uzelf te laten leiden door woorden als korting, aanbiedingen en dergelijk, maar kijk goed naar wat er werkelijk geboden wordt.
 

Beperkende voorwaarden

beperkende-aanbiedingenAls de sim only aanbieding werkelijk aantrekkelijk is kunt u ervoor kiezen om deze af te sluiten, maar wij adviseren u wel eerst goed op beperkende voorwaarden te letten. Want komt u zomaar altijd voor deze aanbieding in aanmerking, of zitten hier addertjes onder het gras. Een ander voorbeeld is dat het abonnement voor bijvoorbeeld de helft van de prijs wordt aangeboden, maar de vraag is dan geldt dit voor de hele contractperiode, of is dit maar een aantal maanden. Dit zijn zaken waar consumenten vaak de mist ingaan en uiteindelijk duurder uit zijn. Let dus goed op wat een aanbieding precies inhoudt.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden