Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only abonnement verlengen

Wilt u een sim only abonnement verlengen, of bent u benieuwd hoe dit werkt op het moment dat u niets doet zodra het contract afloopt? In de meeste gevallen zal uw provider enkele maanden voor het aflopen van uw contract contact met u opnemen. U krijgt dan een aanbieding voor een nieuw contract, op basis van sim only of een ander abonnement dat men u kan aanbevelen. Doet u hier niets mee? Dan blijft het sim only abonnement gewoon doorlopen en heeft u voortaan 1 maand opzegtermijn. Dat betekent dat u kunt blijven bellen tegen de voorwaarden zoals u die in uw huidige contract heeft afgesproken.
 

Scherpe aanbieding

scherpe-aanbiedingHet is daarom interessant om de scherpe aanbieding die uw provider u zal doen goed te vergelijken met de voorwaarden zoals deze nu van kracht zijn. Er is de laatste jaren veel veranderd op het gebied van mobiel bellen en sim only abonnementen, waardoor u kans heeft dat uw huidige abonnement een betere deal vormt dan de nieuwe abonnementen die u er af kunt sluiten. U hoeft in dat geval geen sim only abonnement te verlengen, het is in plaats daarvan voldoende om gewoon gebruik te blijven maken van uw mobiele telefoon.
 

Nieuw los toestel kopen

Wilt u wel een sim only abonnement verlengen, om nieuwe voorwaarden binnen uw contract af te spreken? Dan kunt u gebruik blijven maken van uw huidige mobiele telefoon, maar is het natuurlijk ook mogelijk om een nieuw exemplaar aan te schaffen.
 
Zorg ervoor dat u een simlockvrij toestel aanschaft, aangezien u dat zonder problemen kunt gebruiken in combinatie met uw nieuwe abonnement. Een sim only abonnement verlengen is eigenlijk niets anders dan het afsluiten van een nieuw contract, waardoor de naam wat dat betreft wat verwarrend is ten opzichte van wat er daadwerkelijk gebeurt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone