Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only acties

Acties zijn natuurlijk altijd leuk, bovendien blijkt dat een bepaalde actie of korting een doorslaggevende factor tot een keuze bij de consument kan geven. Denk hierbij aan een cadeaubon, een gratis cadeau of een bepaalde korting. Echter is de vraag of het wel zo slim is om te kiezen voor de actie?
 

Kortingen

Sommige providers geven bepaalde kortingen om zo beter op de markt te komen. Deze korting kan ervoor zorgen dat het sim only abonnement voordeliger wordt dan bij de concurrent. In principe is het dan ook een geschikte keuze om te kiezen voor de provider met de korting, mits deze werkelijk het goedkoopste is. Indien u bijvoorbeeld een bepaalde reclame ziet waarbij er gepromoot wordt met kortingen, ga er dan niet automatisch vanuit dat dit de voordeligste is. Bekijk goed of dit werkelijk het geval is, anders betaald u alsnog meer.
 

Cadeaubonnen of ander gratis cadeau

cadeaubonnen-blogOok cadeaubonnen of andere gratis cadeaus zijn marketing middelen die ingezet worden door diverse providers. Denk hierbij aan gratis kaarten voor een pretpark, een concert en of dergelijk. Ook cadeaubonnen worden met regelmaat ingezet. In principe zijn deze acties natuurlijk erg leuk, zeker wanneer u toch al voor deze provider wilde kiezen, dan is dit een bijkomend extra voordeel. Maar dit wordt wel anders wanneer u eigenlijk ergens anders voordeliger uit bent, maar u toch u laat overhalen door het cadeau. In principe betaald u dan ook maandelijks voor het cadeau, gezien u anders lagere maandelijkse kosten had gehad.
 
Als u toch al binnenkort een bepaald uitje wilde doen en dit geboden wordt dan kan het leuk zijn, maar staar u niet blind op gratis cadeaus. Bekijk goed de markt en vergelijk goed om zo tot een geschikte keuze te komen. Blijkt u er uiteindelijk dan toch een gratis cadeau bij te krijgen, dan is dit alleen maar mooi meegenomen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone