Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only bedenktijd

De sim only bedenktijd bedraagt standaard 14 dagen, aangezien het doorgaans gaat om een product dat u op afstand koopt. Koopt u het sim only pakket in de winkel? Dan dient u er rekening mee te houden dat u dit na activatie niet zomaar meer terug kunt brengen, aangezien er dan geen sprake is van een koop op afstand. U kunt de bedenktijd gebruiken tot op het moment dat u daadwerkelijk gebruik gaat maken van de sim only aansluiting.
 

Standaard 14 dagen bedenktijd

De sim only bedenktijd behoort tot de standaard bedenktijd van 14 dagen die u in Nederland altijd geniet. Het gaat hierbij om het herroepingsrecht, waarmee men er voor probeert te zorgen dat u de mogelijkheid heeft om online aankopen eerst te evalueren, voordat u daar daadwerkelijk de definitieve eigenaar van wordt.
 
Komt u binnen de bedenktijd een andere aanbieding tegen, of komt u er op een andere manier achter dat u er toch geen gebruik van wenst te maken? Dan kunt u het product weer terugsturen en zorgt u er op die manier voor dat u een ander product aan kunt schaffen.
 

Terugzenden van het product

terugzenden-simonlyHoud er rekening mee dat de provider de mogelijkheid heeft u de kosten voor het terugzenden van het product in rekening te brengen. Veel online winkels nemen ook deze kosten op zich, maar binnen de sim only branche is dit nog lang niet altijd het geval. In de meeste gevallen zal het gaan om slechts een paar euro, die u niet terug zal krijgen van de provider. U kunt dan wel gebruik maken van de sim only bedenktijd van 14 dagen, maar dient de paar euro zelf te betalen om het product binnen de termijn van 14 dagen terug te sturen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone