Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only en eigen nummer behouden

Wilt u een sim only en uw eigen nummer behouden? Diverse providers bieden u de mogelijkheid om een voordelig abonnement af te sluiten, waardoor u op een meer goedkope manier kunt gaan bellen. Daarnaast kunt u uw eigen nummer behouden, zodat u anderen niet hoeft te laten weten dat u gebruik maakt van een nieuw abonnement. In plaats daarvan blijft u bellen met uw huidige telefoon en uw huidige nummer, maar gaat u op basis van een goedkoper abonnement maandelijks veel minder betalen.
 

Gratis nummerbehoud

In de meeste gevallen kunt u bij sim only uw eigen nummer behouden en hoeft u daar bovendien niets voor te betalen. In plaats daarvan kunt u aangeven dat u graag met uw eigen nummer wilt blijven bellen. Uw provider zorgt er dan voor dat u met uw eigen nummer kunt blijven bellen, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. De provider zal het oude abonnement in een aantal van de gevallen zelfs voor u opzeggen, zodat u ook daar geen tijd of moeite in hoeft te stoppen. In plaats daarvan neemt men alles voor u uit handen en zorgt u ervoor dat u op een meer voordelige manier kunt bellen.
 

Overstappen en minder betalen

minder-betalenHet grote voordeel van een sim only met nummerbehoud is dat u maandelijks minder gaat betalen, terwijl u hier verder helemaal niets van hoeft te merken. U kunt overstappen op het moment dat de contractduur van uw huidige abonnement is verlopen, doorgaans na 1 of 2 jaar. Op dat moment kunt u gaan en staan waar u wilt, met betrekking tot het abonnement dat u gebruikt. Houd rekening met een eventuele opzegtermijn van een maand.
 
Vervolgens kunt u overstappen naar sim only en uw eigen nummer behouden, waardoor de maandelijkse kosten flink terug zullen lopen en u wellicht zelfs meer kunt gaan bellen en internetten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone