Sim only levertijd

Tegenwoordig zijn de pakketjes die wij via internet of telefonisch bestellen vele malen eerder in huis dan vroeger, in sommige gevallen zelfs al de volgende dag. Ook is het vaak mogelijk uw sim only bestelling de volgende dag al in huis te hebben, dit hangt wel af van de levertijd van de door u gekozen provider. In principe heeft elke provider de sim only aansluitingen al klaar liggen, hierdoor is het alleen nog een kwestie van verzenden. Op het moment dat u het pakket ontvangt kunt u doorgaans dan ook al dezelfde dag nog bellen, sms’en en internetten.
 

Verschillende levertijden

De levertijd van sim only is voornamelijk afhankelijk van het contract dat een provider heeft met een postleverancier. PostNL, DHL en UPS hebben in principe maar 1 dag nodig om uw pakketje af te leveren. Wel dient u dan in de meeste gevallen de bestelling gedaan te hebben voor 17:00. Hierdoor zal de provider nog tijd hebben om het pakket klaar te maken voor verzending.
 
verschillende-levertijdenOndanks dat er mogelijkheden zijn voor 1 dag zijn er ook nog providers die hier een aantal werkdagen voor nodig hebben, bekijk goed hoe snel uw pakketje binnen is. Tegenwoordig kunt u ook in de meeste gevallen uw pakketje volgen, waardoor u van te voren kunt zien wanneer u het pakketje in huis heeft. Houdt er ook rekening mee wanneer u op een vrijdag avond of zaterdag uw bestelling doet dat het langer kan duren en u wellicht moet wachten tot maandag of dinsdag.
 

Bedenktijd

Op het moment dat u het sim only pakket ontvangen heeft, komt er nog een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen bent u vrij om het pakket terug te zenden en geen gebruik te maken van het sim only abonnement. Dit stelt u in staat om nog iets langer over uw keuze na te denken.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden