Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only maandelijks opzegbaar

Tegenwoordig is het steeds vaker mogelijk te kiezen voor sim only die maandelijks opzegbaar is. Normaliter kiest u voor een 1 jarig contract of een 2 jarig contract, maar bij sim only die maandelijks opzegbaar is betreft dit een maandelijks contract.’
 

Voordelen maandelijks opzegbaar

voordelen-maandelijksHet grote voordeel van maandelijks opzegbaar is dat u niet gebonden bent. Zodra u een andere oplossing heeft zit u er nog maar maximaal een maand aan vast, hierdoor bent u flexibel in het kiezen voor iets anders. Ook wanneer u een bepaalde provider wilt uitproberen betreft het maandelijks opzeggen een groot voordeel. Voldoet de provider aan uw wensen dan kunt u gewoon blijven en wanneer het tegenvalt zegt u gewoon op. Wanneer u op deze manier een provider uittest en de provider blijkt te bevallen adviseren wij u wel het sim only abonnement om te zetten naar een 1 jarig of 2 jarig contract, gezien u dan lagere maandelijkse kosten krijgt en u toch bij deze provider wilt blijven.
 

Nadelen maandelijks opzegbaar

Het grootste nadelen van een sim only abonnement die maandelijks opzegbaar is betreft de maandelijkse kosten. Wanneer u voor hetzelfde aantal belminuten, sms’jes en MB’s bij dezelfde provider kiest voor een 1 jarig of 2 jarig contract zijn de maandelijkse kosten lager. In principe is dit ook logisch gezien de provider bij een 1 jarig of 2 jarig contract zekerder is van u als klant. Dit is niet zo bij een maandelijks contract, gezien u zomaar kunt besluiten op te zeggen.
 
Daarnaast is het doorgaans zo dat u bij een maandcontract aansluitkosten moet betalen. Overigens kan dit ook het geval zijn bij een 1 jarig of 2 jarig contract. Maar het kan zijn dat er bij een bepaalde provider voor deze contracten geen aansluitkosten gelden, maar bij de maandelijkse variant wel. Of dat de aansluitkosten voor de maandelijkse variant hoger zijn.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone