Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only met alleen internet

Veel consumenten zijn er niet van op de hoogte dat zij ook kunnen kiezen voor sim only met alleen internet. Zij denken dat bij een sim only abonnement verplichte bundels zijn die bestaan uit belminuten, sms’jes en MB’s. Echter willen zij alleen MB’s voor het internet en uiteraard niet betalen voor belminuten en sms’jes.
 

Verschil per provider

tekst-logoGelukkig bestaat er hedendaags de mogelijkheid om volledig naar eigen vrijheid uw sim only abonnement samen te stellen. U bent niet meer verplicht om uit samengestelde abonnementen te kiezen. Bij sommige providers is dit nog wel het geval en heeft u weinig keuzevrijheid als het gaat om het samenstellen van uw sim only abonnement. Desondanks zijn er genoeg providers waarbij het wel kan. Het verschil per provider wat betreft de keuzevrijheid is dan ook groot en bij sommige providers geldt het nog wel dat u belminuten als basis moet kiezen.
 
Desondanks zijn er ook providers waarbij internet de standaard is en consumenten die alleen belminuten willen juist tegen problemen aan lopen. Echter zijn er zoveel providers actief dat er voor iedereen genoeg keuze is. Bieden diverse providers niet wat u zoekt? Kijk dan naar een provider waar u volledig uw eigen sim only abonnement kunt inrichten.
 

Waarom alleen internet?

Er kunnen verschillende redenen zijn dat men eigenlijk alleen MB’s bij zijn abonnement wilt. Dit kan doordat zij eigenlijk nooit telefoneren, of bijvoorbeeld standaard de huistelefoon pakken. Of men heeft een telefoon van de zaak waarmee zij kunnen bellen, maar op hun eigen smartphone willen ze graag internetten. Als u alleen wilt internetten heeft u ook alleen MB’s nodig. Let wel dat u niet met deze bundel dan moet bellen, want de kosten buiten de bundel zijn doorgaans erg hoog. Telefoneert u toch met enige regelmaat denk dan na over een kleine bundel wat betreft de belminuten.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone