Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only: Onbeperkt bellen, sms’en en internetten

Wilt u een sim only en daar maximaal gebruik van maken? Kies dan voor een sim only met onbeperkt bellen, sms’en en internetten. Het is bovendien mogelijk om wel onbeperkt gebruik te maken van het internet, maar aan de andere kant gewoon per minuut af te rekenen op het moment dat u gaat bellen. Uiteraard zijn er verschillende opties mogelijk en zorgt u er op die manier voor dat u onbeperkt gebruik kunt maken van uw mobiele telefoon. Wat dat betreft is een sim only voor de veelgebruikers een uitstekende optie.
 

Bellen en sms’en

onbeperkt-simonlyMet name het onbeperkt bellen en sms’en heeft grote voordelen te bieden, aangezien u de telefoon kunt pakken op ieder moment dat u deze nodig heeft. U kunt vaak gratis onbeperkt bellen met andere klanten op hetzelfde netwerk, maar het is daarnaast goed mogelijk om een onbeperkt aantal belminuten aan te schaffen. Daarnaast kunt u kiezen voor een dergelijk grote bundel, dat deze eigenlijk nooit op zal raken. Houd er rekening mee dat het onbeperkt bellen voor onze vaste lijn inmiddels eigenlijk de standaard is geworden, maar dat dit voor mobiele telefonie nog niet het geval is en de kosten dus hoger kunnen liggen.
 

Onbeperkt internet

Het onbeperkt internet in combinatie met sim only hebben we een aantal jaren geleden al voorbij zien komen, maar werd toen weer teruggedraaid door de verschillende providers. Zij besloten dat de kosten voor consumenten uiteindelijk te laag kwamen te liggen, waardoor de providers de gemaakte investeringen niet terug konden verdienen.
 
Wat dat betreft is het tegenwoordig iets lastiger om gebruik te maken van onbeperkt internet, al komen de mogelijkheden langzaamaan weer terug. Het onbeperkt internet in combinatie met een sim only zorgt ervoor dat u altijd en overal wat informatie op kunt zoeken, of u een email kunt sturen. Bovendien zult u op deze manier niet voor onverwachte kosten komen te staan, doordat u meer MB’s heeft verbruikt als afgesproken.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone