Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only op laptop

Wilt u internet op uw laptop op basis van een sim only abonnement? Goed nieuws, tegenwoordig is het ook mogelijk een sim only abonnement af te sluiten en deze te gebruiken op uw laptop.
 

Werking

werking-laptopUiteraard is een sim only abonnement op de laptop niet hetzelfde als met een mobiele telefoon, u kunt immers niet bellen en sms’en op een laptop. U heeft alleen internet nodig en daarom wordt dit dan ook alleen geboden. U krijgt een simkaart aangeleverd die u kunt gebruiken, deze kunt u ook eventueel in een tablet stoppen. Indien u deze echt op een laptop wilt gebruiken dient u te beschikken over een mobiel internet modem, een 3g laptop of een dongel met een ingebouwde sim slot. De simkaart kunt u namelijk in eeen van deze apparaten stoppen. Indien u niet over een dergelijk apparaat beschikt dient u er een aan te schaffen om gebruik te kunnen maken van sim only op de laptop. In dit geval is het wellicht voordeliger te kiezen voor een andere internet oplossing.
 

Aanbieders

Niet alle aanbieders van sim only abonnementen bieden sim only op de laptop. Bij de goedkope providers als onder andere Youfone, Simpel en Simyo zijn hier (nog) geen oplossingen voor. Wel zijn er al diverse aanbieders als onder andere T-Mobile, KPN en Vodafone waarbij u terecht kun voor een sim only abonnement voor de laptop.
 
Wij adviseren u goed naar uw verbruik te kijken en op basis van dit gegeven de aanbieders te vergelijken, de prijzen variëren namelijk enorm. Daarnaast kunnen er ook andere zaken voor u van belang zijn, denk hierbij aan de snelheid van het internet. Tevens kan een contractvorm van belang zijn, dit kan variëren van 2 jaar tot maandelijks opzegbaar.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone