Sim Only op tablet

Bent u opzoek naar alleen sim only internet? Dan is dit ongetwijfeld vanwege dat u een tablet tot uw beschikking heeft. Bijna alle tablets zijn voorzien van een 3G verbinding, echter heeft u wel een internet verbinding nodig om op het internet te kunnen, oftewel een data abonnement.
 

Providers

Tabel-simonlyBij diverse providers, onder andere Youfone kunt u terecht voor een sim only abonnement op de tablet. Belangrijk is dat de provider de mogelijkheid biedt om alleen een internetbundel af te nemen, het is immers zonde als u onnodig betaald voor belminuten en sms’jes. Ook is het bij sommige providers mogelijk sim only op de tablet te combineren met een onbeperkt internet bundel. Voor grote internetgebruikers is dit zeker aan te raden.
 

Welke simkaart?

Indien u een sim only abonnement afsluit krijgt u een sim kaart toe gestuurd. Bij sommige providers krijgt u de keuze om te kiezen uit een ‘normale’ sim kaart of een micro sim kaart. De meeste tablets zijn voorzien van een oplossing waarbij u gebruikt maakt van een kleinere sim kaart, oftewel de micro sim kaart. Mocht u alleen een ‘normale’ sim kaart toegestuurd krijgen moet dit geen probleem vormen. Er zit een uitsparing is zodat u deze gemakkelijk kunt omvormen tot de kleinere variant.
 
Wellicht is het handig om te kijken welke sim kaart u nodig heeft en wat de provider biedt, zodat u niet achteraf zelf de sim kaart hoeft aan te passen.
 

Internet vergelijken

Voordat u een sim only abonnement voor op de tablet wilt afsluiten kunt u op deze website eenvoudig providers met elkaar vergelijken. U kiest zelf de gewenste services, in dit geval alleen een internetbundel, waarna diverse providers oplopend met de prijzen die zij hanteren verschijnen.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden