Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only providers KPN netwerk

Veel consumenten weten van te voren duidelijk voor welk netwerk zij willen kiezen als het gaat om een mobiel product, dit geldt dus ook bij een sim only product. Echter denken de meeste consumenten alleen aan de grote providers en beseffen zij zich niet dat er meerdere providers op 1 netwerk draaien. In principe zijn er 3 netwerken in Nederland die beheert worden door KPN, Vodafone of T-Mobile. Alle andere aanbieders maken gebruik van het netwerk van 1 van deze ‘hoofdproviders’.
 
Vergelijk providers met KPN netwerk
 

KPN netwerk

netwerk-kpnHet KPN netwerk wordt doorgaans door de consument gekozen als het beste netwerk. Dit komt mede doordat KPN en Vodafone een betere netwerkdekking hebben als T-Mobile. Vodafone wordt als minder gezien doordat klanten van Vodafone rond de grens last hebben van storingen met het buitenlandse netwerk. Dit komt weer doordat Vodafone ook in Duitsland gevestigd is en de richtlijnen van GSM masten hier anders werken. In gebieden rondom de grens gebeurt het dan ook regelmatig dat mensen verbonden worden met het duitse netwerk van Vodafone, waardoor kosten ook hoog kunnen oplopen.
 
Al deze punten zorgen ervoor dat de consument doorgaans gezien het meest tevreden is over het KPN netwerk en zij hier het beste bereik ervaren, zonder bijkomende problemen.
 

Andere providers

Veel consumenten weten dus niet dat er ook andere providers zijn die gebruik maken van het KPN netwerk. Bovendien zijn deze sim only providers behoorlijk voordeliger dat KPN, maar bieden wel dezelfde dekking. Providers die gebruik maken van het KPN netwerk zijn:
 

  • Hi
  • Telfort
  • Youfone
  • Simyo

 
Een aantal van deze aanbieders als bijvoorbeeld Simyo staan bekend om hun super lage prijzen. Bovendien kunt u van Simyo ook een goede service verwachten. Dit maakt het wellicht interessant om u niet blind te staren op KPN, maar ook te kijken naar deze aanbieders, zeker wanneer het u alleen om de dekking gaat.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone