Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim only uitstekende keuze na telefoonabonnement

Consumenten weten vaak niet wanneer het een juiste keuze is om voor een sim only oplossing te kiezen. In principe kan dit vanwege diverse redenen, hierdoor is er ook niet vast te stellen wanneer dit het juiste moment is of wanneer dit verstandig is. Het blijft een persoonlijke keuze om voor een bepaalde optie te kiezen. Wel is een richtlijn dat sim only een uitstekende keuze is na een telefoonabonnement. Mits het toestel uiteraard nog aan uw wensen voldoet en in een goede staat is.
 

Niet onnodig door laten lopen

Veel consumenten laten hun telefoonabonnement onnodig lang doorlopen. Want op het moment dat zij voor een telefoonabonnement hebben gekozen zijn zij dit aangegaan voor een bepaalde periode. Echter is deze optie vele malen duurder dan sim only, ook omdat ergens de kosten van het toestel van betaald moeten worden. Deze kosten zitten dan ook in de maandelijkse lasten verwerkt.
 
Zodra de periode afgelopen is betaald u echter nog steeds dezelfde kosten als tijdens de contractperiode, wat eigenlijk niet geheel eerlijk is. U heeft immers de telefoon al een soort van afbetaald en blijft dan toch nog onnodig doorbetalen. Als u niet aan vervanging toe bent is dit dan ook het uitstekende moment om over te stappen op sim only. U krijgt dan veel goedkoper tarieven waardoor deze maandelijkse lasten toch wel behoorlijk kunnen dalen.
 

Staat toestel

staat-toestelBij het kiezen van sim only dient u wel goed de staat van uw toestel in acht te nemen. Want u krijgt geen toestel en zodra uw toestel dus stuk gaat bent u zelf verantwoordelijk voor vervanging. U kunt dan niet in alle gevallen zomaar zeggen nou dan neem ik weer een telefoonabonnement, want sim only kan samenhangen met contracten. Maar u kunt ook voor een maandelijks contract kiezen waardoor dit niet echt van toepassing is. Of wanneer u nog een reserve telefoon heeft liggen of genoegen neemt met een minder uitgebreid toestel hoeft u hier niet volledig rekening mee te houden.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone