Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim Only verlengen

Indien u een huidig sim only abonnement heeft dat binnenkort verloopt kunt u ervoor kiezen dit te verlengen. Hierdoor heeft u geen gedoe met overstappen of een nieuw contract. Echter blijkt dat het in de meeste gevallen wel voordelig is om een nieuw contract aan te gaan, hierdoor kunt u soms wel tot honderden euro’s per jaar besparen. Het is dan ook zonde om niet de verschillende sim only oplossingen te vergelijken op het moment dat uw contract bijna afloopt.
 

Verloop van acties

Bijna bij elk abonnement krijgt u korting, echter wanneer het contract verloopt vervalt ook de actie. Hierdoor gaat u meer betalen als dat u nu kwijt bent, gezien deze actie niet meer geldig is. Overigens is dit niet bij elke provider het geval, raadpleeg hiervoor de voorwaarden van de desbetreffende provider.
 

Wanneer opzeggen?

Indien u van plan bent om over te stappen doordat u een voordeliger abonnement heeft gevonden is het van belang dat u op tijd opzegt. Dit kan meestal al een aantal maanden voor het einde van het contract. Uiteraard loopt het contract wel tot de einddatum. Indien u te laat bent met opzeggen loopt u het risico dat u nog een maand opzegtermijn heeft, ondanks dat het contract al verlopen is.
 

Zelfde provider

zelfde-providerWellicht denkt u ik hoef geen nieuw contract want ik wil toch bij dezelfde provider blijven. Desondanks kan het zo zijn dat de tarieven voor een nieuw sim only abonnement lager liggen dan de kosten die u nu betaald. Vergelijk dan ook ten alle tijde, ook wanneer u bij dezelfde aanbieder blijft. Een vergelijking is al snel gemaakt, binnen enkele minuten ziet u direct of u op dit moment echt zo voordelig uit bent of dat het wellicht voordeliger kan.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone