Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Sim Only opzeggen

Bent u van plan om uw sim only abonnement op te zeggen? Dan dient u met een aantal zaken rekening te houden. Er kunnen voorwaarden verbonden zijn aan het opzeggen, of wellicht wilt u wel uw nummer behouden?
 

Contract en opzegtermijn

contract-opzegtermijnBijna elke sim only abonnement heeft een contracttermijn. U bent voor deze periode een contract aangegaan en u dient zich ook aan het contract te houden. Uiteraard kunt u deze afkopen, maar dit is natuurlijk niet voordelig gezien u dan de maandelijkse kosten tot het einde van de looptijd moet betalen. Ook wanneer de contractperiode is afgelopen dient u nog rekening te houden met een eventuele opzegtermijn, dit staat in de voorwaarden van uw provider. Voor het einde van de looptijd kunt u dan al het contract opzeggen met inachtneming van de opzegtermijn. Doet u dit aan het einde van de looptijd van uw contract, dan komt de opzegtermijn er nog bovenop. Denk er dus aan dat u dit tijdig doet indien u wilt opzeggen.
 

Overstappen naar een andere provider

Indien u overstapt naar een andere provider dient uw het huidige sim only abonnement ook op te zeggen. Echter raden wij u aan dit niet zelf te doen, maar dit te laten regelen door uw nieuwe provider. Op deze manier bent u er zeker van dat het oude en nieuwe abonnement goed in elkaar overlopen en dat u dus niet tijdelijk zonder komt te zitten.
 
Daarnaast gaat het opzeggen ook wel eens mis indien dit door de klant zelf gedaan wordt en op deze manier heeft u 2 abonnementen, maar ook dubbele kosten. Bovendien kan de nieuwe provider dan ook het nummerbehoud voor uw regelen, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. Let wel op dat u een bevestigingsbrief ontvangt dat uw oude contract opgezegd is.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone