Sim only voor studenten

Het is algemeen bekend dat studenten vaak wat minder geld te besteden hebben, ze hebben immers geen full-time baan en houden weinig tijd over om te werken. Om de maandelijkse kosten toch enigszins te drukken is een sim only abonnement dan ook ideaal voor studenten.
 

Laagste maandelijkse kosten

Omdat studenten doorgaans minder te besteden hebben dan werkende personen is een sim only abonnement de beste oplossing, dit biedt namelijk de laagste maandelijkse kosten. Doorgaans zijn studenten wel heel actief op hun mobiele telefoon, er wordt veel gebeld en gebruik gemaakt van het internet, hierdoor is prepaid geen goede oplossing. Een toestel inclusief een abonnement is wel een oplossing, maar brengt hoge maandelijkse kosten met zich mee. De laagste maandelijkse kosten worden dan ook echt geboden door een sim only abonnement. Bovendien zijn er diverse providers die regelmatig acties houden voor studenten, zij krijgen dan korting wanneer er bijvoorbeeld een kopie van de ov jaarkaart opgestuurd kan worden.
 

Zelf samenstellen

zelf-samenstellenIedereen, ook studenten kunnen zelf hun eigen sim only abonnement samenstellen. In principe zijn de mogelijkheden eindeloos en daarom ook zo perfect voor studenten. Het enige wat belangrijk is om goed het verbruik in te schatten. Gebruikt u meer belminuten, dan neemt u een hogere belbundel, of misschien juist een grotere internetbundel. Ook is de contractperiode naar wens aan te passen, deze begint al vanaf 1 maand en kan oplopen tot 2 jaar. Doorgaans is een 2 jarig abonnement het voordeligst, maar studenten willen doorgaans graag flexibel zijn dus een maand of 1 jaar contract is ook prima mogelijk. Bent u een grootverbruiker? Dan is Robin Mobile een van de goedkopere opties om te overwegen omtrent onbeperkt verbruik.
 
Als u goed weet wat u wilt kunt u dit invoeren in onze tool. U ziet dan welke provider u het goedkoopste sim only abonnement kan aanbieden op basis van de door u ingevoerde criteriums. U bespaart dus niet alleen doordat u een sim only abonnement aanschaft, maar ook nog eens doordat u eenvoudig het goedkoopste sim only abonnement vindt.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden