Sim only voordeelbundels

De sim only voordeelbundels bieden u de mogelijkheid om op een voordelige manier gebruik te maken van bepaalde diensten. Wilt u bijvoorbeeld veel SMS-berichten kunnen sturen, of is het voor u van belang om veel in het weekend te kunnen bellen? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende sim only voordeelbundels. Vergelijk de kosten per minuut, per MB of per bericht met de reguliere tarieven, zodat u zelf na kunt gaan of de bundels de moeite waard zijn.
 

Onbeperkt SMS of internet

Met name op het gebied van SMS hebben we de laatste jaren veel sim only voordeelbundels voorbij zien komen. Het is mogelijk om bijvoorbeeld 1.000 berichten per maand af te nemen, voor maar €10. Dit betekent dat u €0,01 per SMS betaalt, veel minder dan de bekende tarieven van €0,05 – €0,25 per bericht.
 
Daarnaast kunt u de sim only voordeelbundels gebruiken om gebruik te maken van het internet. Neem een bundel van 500MB of zelfs 2GB, zodat u de komende maand veel gebruik kunt maken van het mobiele internet, bijvoorbeeld om op te zoeken hoe laat de trein vertrekt.
 

Bellen in het buitenland

voordeelbundel-buitenlandDaarnaast hebben de sim only voordeelbundels in een aantal van de gevallen betrekking op het bellen in het buitenland. Gaat u binnenkort op vakantie en is het daarom van belang dat u op een voordelige manier kunt bellen? Bij veel van de providers heeft u de mogelijkheid om een bundel voor een dag, een week of een maand af te sluiten. Dit betekent dat u gemakkelijk enkele euro’s op het internationaal bellen kunt besparen. Houd er rekening mee dat ook naast de sim only voordeelbundels de tarieven voor het bellen in het buitenland de laatste jaren steeds verder dalen.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden