Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Viber en sim only

Viber en sim only gaan prima samen mits de gebruiker een internetbundel binnen zijn sim only abonnement heeft afgesloten. Het grote voordeel van Viber is dat men geen belminuten meer hoeft af te rekenen, maar belt via een Wi-Fi of 4G verbinding. In principe lijkt deze software dan ook wel een beetje op Skype, toch zijn er zaken die beide programma’s weer totaal verschillend maken.
 

Wat is Viber?

Viber-watMet Viber kunt u in principe gratis bellen. Om te kunnen bellen via Viber dient u het programma op uw telefoon te installeren, vanaf dat moment kunt u bellen met andere personen die dit ook op hun telefoon hebben geïnstalleerd. Ook is het net als bij het bekende programma WhatsApp mogelijk om berichtjes kosteloos naar elkaar te versturen. Het programma is kosteloos, hetzelfde geldt voor het bellen en sms’en. Als u door uw contactenlijst in het programma scrolt dan ziet u direct wie wel of niet het programma op zijn telefoon heeft geïnstalleerd, met de mensen die dit wel hebben kunt u dan ook kosteloos bellen.
 

Voordelen

Het allergrootste voordeel is dat Viber gratis is. Zo bespaart u bijvoorbeeld belminuten, doordat u deze niet meer hoeft af te rekenen bij de provider. Bovendien is het ook wanneer u naar het buitenland belt gratis, daarom is het dan ook handig dat u het programma installeert, maar ook de mensen om u heen. Normaliter is het bellen naar het buitenland behoorlijk kostbaar, daardoor is dit programma voor de consument ook zo ideaal, ook voor sim only gebruikers.
 

Installeren

Het installeren is vrij eenvoudig, zo hoeft u geen accounts of dergelijke aan te maken. Het loopt allemaal gewoon via uw telefoonnummer. Het enige wat u hoeft te doen is de App te installeren. Vervolgens krijgt u een sms met een activatiecode waarna Viber direct werkt. Het maakt niet uit of dat u een sim only, gsm abonnement of een prepaid oplossing heeft, het werkt bij alle opties.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone