Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Vodafone Hybride

Een incidentele beller twijfelt vaak tussen prepaid of sim only. Want een sim only bundel kan al samengesteld worden voor maar een aantal belminuten per maand en heeft goedkopere tarieven dan prepaid. Maar daarentegen zit er bij sim only doorgaans weer een contract aan vast en bij prepaid is dit weer flexibeler doordat u beltegoed opwaardeert. Maar wat is nou de voordeligste optie, bij sim only loopt de incidentele beller het risico meer te betalen dan het verbruik. Terwijl bij prepaid kan het zo zijn dat er toch misschien wat vaker beltegoed opgewaardeerd moet worden of verloopt waardoor sim only toch weer voordeliger was. Vodafone heeft hierop ingespeeld en heeft de ideale mix ontwikkeld, oftewel Vodafone Hybride.
 

Wat is Vodafone Hybride

Vodafone Hybride is in principe een sim only oplossing, maar dan wel met de vrijheid van prepaid. De bedoeling is dat u zelf een simkaart koopt. Aan deze simkaart kunt u vervolgens maandbundels koppelen. Echter behoudt u wel vrijheid doordat u deze bundels maandelijks kunt opzeggen of wijzigen, hierdoor kunt u goed op uw eigen verbruik inspelen.
 
Zodra de bundel op is krijgt u een notificatie per sms, deze ontvangt u ook al zodra u op 80 procent van het verbruik zit. U loopt hierdoor geen risico op onverwachte kosten. Zodra de bundel op is kunt u ervoor kiezen om nog beltegoed te kopen, net zoals u bij prepaid gewend bent. In principe is hybride dan ook een mix tussen sim only en prepaid.
 

Bieden andere providers dit ook?

bieden-providersEr zijn geen providers die een dergelijke oplossing als combinatie tussen prepaid en sim only bieden. Desondanks zijn er wel al veel providers die een maandelijks contract aanbieden, hierdoor heeft u bij deze providers ook genoeg vrijheden om de bundels aan te passen en te wijzigen. Het enige verschil zit hem in dat u niet zomaar extra beltegoed kunt kopen. Maar blijkt u toch meer te verbruiken als ingekocht dan kunt u de sim only bundel verhogen.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone