Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Waarom een sim only abonnement?

Er zijn tegenwoordig niet veel mensen te vinden die niet weten wat een sim only abonnement is. Toch is het voor enkelen nog onduidelijk wat nou eigenlijk echt het voordeel is van een sim only abonnement ten opzichte van een regulier abonnement. Bij een sim only abonnement betaald u alleen voor het verbruik. Met het verbruik bedoelen we bellen, SMS’en, internetten en dergelijke. U krijgt bij zo’n abonnement geen toestel, u betaald dus ook niet voor een toestel. Bij een regulier abonnement zou u naast de maandelijkse kosten voor het verbruik, ook betalen voor de kosten van het toestel.
 
De kosten van een toestel lopen al snel op tot enkele honderden euro’s. Er zijn zelfs toestellen die meer dan 800 euro kosten! Indien u bijvoorbeeld een 1 jarig abonnement afsluit, betaald u in 12 maanden dus eigenlijk ook het toestel terug.
 

Nog meer voordelen?

waarom-voordelenBij het bellen met sim only heeft u de keuze uit een groot aanbod. Er zijn in Nederland alleen al meer dan 10 aanbieders actief die een dergelijk abonnement aanbieden. Door het grote aanbod zijn de prijzen erg scherp, uiteraard zijn ze verplicht om dan ook kwaliteit te bieden, een overstap zou immers gemakkelijk zijn. Bekijk onze vergelijker, wellicht is een overstap ook interessant voor u.
 
Doordat u de kosten laag kunt houden kunt u bijvoorbeeld denken aan extra optionele zaken als een telefoonhoesje, telefoonverzekering of wat anders.
 

Welke netwerken worden er geboden?

In de sim only branche hebben we over het algemeen drie gebruikte netwerken, namelijk: KPN, T-Mobile en Vodafone. Alle andere aanbieders maken eigenlijk gebruik van deze netwerken. Over het algemeen is het bekend dat het KPN netwerk de voorkeur heeft, deze is kwalitatief het sterkst. In onze vergelijker hebben we dit punt meegenomen. U ziet per aanbieder van welk netwerk er gebruik wordt gemaakt.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone