Blog

Allerlei interessante artikelen

 

WhatsApp en sim only

WhatsApp Messenger is een app die het mogelijk maakt om te chatten op de smartphone. In principe zijn er meerdere apps die dit mogelijk maken, maar de meest gebruikte is toch wel WhatsApp. Het grote voordeel hiervan is dat u niet meer hoeft te sms’en en bovendien niet hoeft te betalen per bericht. U betaald alleen eenmalig € 0,79 om WhatsApp te downloaden en vervolgens kunt u kosteloos berichten, foto’s, video’s en spraakberichten naar elkaar versturen. Ook met sim only kunt u prima gebruik maken van deze diensten, mits u telefoon ondersteuning tot een internetverbinding biedt.
 

In combinatie met sim only

whatsapp-blogAls u met uw telefoon op het internet kunt is het mogelijk WhatsApp te downloaden en vervolgens te gebruiken. Echter adviseren wij u in dit geval wel een internetbundel af te sluiten, indien u deze dienst niet heeft afgesloten moet u per MB afrekenen en dit is behoorlijk kostbaar. Bovendien geldt bij de meeste providers hiervoor het tarief wat normaliter buiten de bundel wordt berekend en dit is erg duur. Daarom is het ook beter om een internetbundel af te sluiten en vanuit hier kunt u onder andere gebruik maken van WhatsApp.
 
In principe heeft u voor WhatsApp niet veel MB’s nodig en heeft u doorgaans voldoende aan de kleinste bundel. Echter wanneer u van meerdere internet opties op uw smartphone gebruik gaat maken adviseren wij u goed uw verbruik in kaart te brengen. Voorkom dat u niet buiten de bundel gaat verbruiken, maar sluit liever een hogere bundel met meer MB’s af, dit is namelijk voordeliger.
 

Kan ik met iedereen WhatsAppen?

U kunt met iedereen WhatsAppen die deze app heeft gedownload. Indien deze dienst niet is gedownload kunt u ook niet met deze persoon op deze manier chatten en indien u toch berichten wilt versturen dient dit op een alternatieve manier als bijvoorbeeld de sms te verlopen. Verder maakt het niet uit of de persoon waarmee u via WhatsApp wilt chatten een prepaid, sim only of een reguliere abonnement aansluiting heeft.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone