MTV Mobile

MTV Mobile is een onderdeel van T-Mobile. Als klant van MTV Mobile maakt u dan ook gebruik van het netwerk van T-Mobile, oftewel van de supersnelle 4G verbinding die op dit moment geboden wordt. Indien u op dit moment klant bent van T-Mobile kunt u overstappen op het moment dat u contract verlopen is, het grote voordeel is dat u dan niet aansluitkosten hoeft te betalen en behoudt u automatisch uw eigen mobiele nummer.

MTV Mobile Sim Only abonnement

Bij MTV Mobile heeft u vele verschillende mogelijkheden voor een abonnement, zo kunt u ook kiezen voor diverse sim only abonnementen. Een groot voordeel is dat er altijd de beste deals wat betreft internetbundels geboden worden. U kiest voor een aantal MB, waarbij u gebruik maakt van supersnel internet. Op het moment dat u meer MB’s verbruikt dan in het gekozen bundel dan bent u alsnog altijd online, alleen wordt uw snelheid teruggebracht tot 64 kb/s. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd online bent, maar vooral dat u geen extra kosten heeft wat betreft het internet. Bovendien zijn er nog diverse andere voordelen als klant van MTV Mobile, waaronder onder andere:

  • Kosteloos onbeperkt sms-en
  • Altijd online, zonder extra kosten
  • Super snel 4G internet
  • MTV shows en muziek mogelijkheden
  • Toegang tot festivals, club nights en events
  • Vele extra mogelijkheden

Extra mogelijkheden

mtvmobile-blogBij het afsluiten van een sim only abonnement krijgt u diverse extra mogelijkheden waarvan u gebruik kunt maken. In diverse actieperiodes zijn sommige onderdelen zelfs kosteloos. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld DEEZER MUSIC, dit is een voordeelbundel waarbij u muziek eenvoudig kunt streamen. U krijg toegang tot ruim 20 miljoen nummers en deze kunt u streamen via uw mobiele telefoon, maar ook via een tablet of pc. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een Blackberry bundel, hierdoor kunt u ook met uw Blackberry gebruik maken van de internetmogelijkheden en uiteraard pingen.

Tevens is het mogelijk een Internet Europa bundel af te sluiten, hierbij kunt u onbezorgd internetten in Europa zonder onverwachte kosten achteraf. Als laatste is het mogelijk te kiezen voor Visual Voicemail, hierdoor ziet u direct wie de voicemail heeft ingesproken. Bovendien is het ook mogelijk berichten in diverse volgorden af te luisteren, maar ook te pauzeren of terug te spoelen.

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden