Waar op te letten bij vergelijken

Bij het vergelijken van sim only abonnementen is het verstandig om op een aantal dingen te letten. Uiteraard is het voor uw verbruik van belang dat u goed nadenkt over het aantal minuten en MB’s, de kosten buiten de bundel zijn immers vele malen duurder als binnen de bundel. U kunt op het internet diverse calculatoren gebruiken voor het bereken van uw maandelijkse verbruik als het gaat om MB’s. Voor de minuten kunt u eventueel uw oude telefoonrekening inkijken, wellicht weet u dan ongeveer wat u nodig heeft bij het afsluiten van een nieuw sim only abonnement.
 

Netwerk

netwerk-vergelijkenHou bij het vergelijken van de providers ook het gebruikte netwerk in uw achterhoofd. Het netwerk van KPN staat bekend om z’n altijd goede bereik. Andere providers worden minder geroemd als het gaat om hun bereik, hier heeft u in minder drukke gebieden dan ook vaak minder goed bereik (bijvoorbeeld in bosachtige gebieden). Ook is het van belang om na te denken over het type internetverbinding. Ondersteunt uw toestel al 4G? Neem dit dan ook zeker mee in uw overweging. 4G internet is vele malen sneller als zijn voorganger, 3G genaamd.
 

Populaire providers

Een van de populaire providers is Simyo, ze hanteren scherpe tarieven en maken gebruik van het KPN netwerk. Simyo is al diverse malen uitgeroepen tot de beste keuze als het gaat om een sim only abonnement.
 
Tevens is Youfone een veelgekozen aanbieder op onze website vanwege de erg lage prijzen. Hun maken echter geen gebruik van het KPN netwerk, weer iets om mee te nemen in een eventuele overweging tot het afsluiten van een Youfone sim only abonnement.
 
U kunt onze vergelijker gebruiken voor het vergelijken van alle providers. Een handig overzicht zorgt ervoor dat u niet alle sites af hoeft te gaan van de aanbieders!

© Goedkoopste-simonly.com 2012-2020 – Alle rechten voorbehouden