Blog

Allerlei interessante artikelen

 

Wifi en sim only

Wifi en sim only hebben van oudsher niet direct veel met elkaar te maken, maar daar komt de laatste jaren snel verandering in. Wifi-dekking maakt in de meeste gevallen geen onderdeel uit van een sim only abonnement, aangezien het hierbij gaat om een mobiele aansluiting. U kunt onderweg gebruik maken van het 2G, 3G of 4G netwerk, afhankelijk van het abonnement dat u afsluit. U betaalt alleen voor de kosten van het gebruik van uw mobiele telefoon, waar u bijvoorbeeld wifi-spots aan kunt toevoegen.
 

Maak gebruik van wifi spots

KPN maakt net als T-Mobile al een lange tijd gebruik van wifi-spots op een groot aantal plaatsen in Nederland. Sluit u er een sim only abonnement af? Dan heeft u in een aantal gevallen de mogelijkheid om hier gebruik van te maken, waardoor u onderweg bijvoorbeeld wat bestanden kunt downloaden, zonder dat dit ten koste zal gaan van het aantal internet MB’s dat u per maand mag gebruiken.
 
Ook Ziggo biedt u de mogelijkheid een sim only abonnement af te sluiten, met toegang tot de eigen wifi-spots. Bij Ziggo zijn dat er meer dan een miljoen door heel het land, gezien het grote aantal abonnee’s dat hun internetverbinding deelt.
 

Beperk het internetgebruik

beperk-internetgebruikWifi en sim only gaan daarnaast goed samen op het moment dat u uw mobiele dataverbruik wenst te beperken. Maak thuis, op school of op de zaak zoveel mogelijk gebruik van het wifi-netwerk. U zorgt er op die manier voor dat u kunt surfen en downloaden zoveel u wilt, zonder dat dit ertoe zal leiden dat u aan het eind van de maand bij dient te betalen. Daarnaast zullen een aantal providers uw snelheid drastisch omlaag bijstellen wanneer u uw mobiele internet MB’s voor die maand heeft verbruikt, bijvoorbeeld door te weinig gebruik te maken van wifi.

Populaire providers

1

SIMYO

Voordeligst met KPN netwerk!


Naar Simyo

2

BEN

Vaak de goedkoopste!


Naar Ben

3

SIMPEL

Nu de verdubbeldagen!


Naar Simpel

4

YOUFONE

Altijd controle door belplafond!


Naar Youfone